Szeretettel köszöntelek a Munkalehetőség klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Munkalehetőség klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Munkalehetőség klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Munkalehetőség klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Munkalehetőség klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Munkalehetőség klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Munkalehetőség klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Munkalehetőség klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hihetetlennek tűnik, de igaz: természetes alapanyagú olajok segítségével meg lehet akadályozni, hogy a friss élelmiszeripari termékeket baktériumok támadják meg. Miért ne próbálnád ki te is?
Az Amerikai Egyesül Államok Mezőgazdasági Minisztériuma természetes alapanyagú olajokkal végzett élelmiszerbiztonsági kísérleteket. A vizsgálatok elsősorban az E. coli nevű baktérium O157:H7 törzse ellen irányultak, mert ez volt az a baktérium, amely még szeptemberben fertőzött spenótnak köszönhetően három ember halálát és 200 megbetegedését okozta.
A Tara McHugh vezette munkacsoport laboratóriumában olyan csomagolóanyagokat tesztelt nyers alapanyagokon (pl. almapüré), amelyek képesek arra, hogy elpusztítsák a baktériumokat. A vizsgálatba oregánó-, citromfű- és fahéjolaj alapanyagú bevonatokat használtak.
A TLC illóolajairól itt olvashatsz:
http://www.tlcoils.info/
www.iasotea.com/kovacsmb
www.lose5in5.com/kovacsmb
www.iasoslim.com/kovacsmb
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
remény